Om Pricebutler.dk

Pricebutler.dk er en portal der hjælper danskerne til at finde de rigtige abonnementer i husstanden. Det kan ofte være uoverskueligt at finde de rette abonnementer ud fra de behov man har. Der findes utallige løsninger på nettet der kan sammenligne priser, og enkelte kan sågar også sammenligne specifikationer på abonnementerne - dog findes der ikke nogen der aktivt gennemgår det hele med dig for at være ethundrede procent sikker på at du som forbruger får valgt det helt rigtige.

Pricebutler.dk har konstant fingeren på pulsen hvad angår alt det der rør sig på det til tider uoverskuelige marked. Pricebutler.dk har til opgave at hjælpe dig som forbruger til at finde abonnementer der gør det enten bedre eller billigere. Derudover samarbejder Pricebutler.dk med nogle af de største firmaer herhjemme, og har tit et ekstraordinært tilbud at tilbyde dig som forbruger.

Når du har talt med en rådgiver sørger Pricebutler.dk for at alt bliver skiftet, og at det går så nemt og enkelt til som overhovedet muligt. Typisk vil vi gennemgå de abonnementer du har valgt på sitet, og det tager ca. 5-10 minutter at færdiggøre rådgivningen og skiftet.

Pricebutler har flere produktkategorier at rådgive indenfor. Bl.a. hjælper vi med skift til et bedre eller billigere mobil-, tele-, internet-, strøm-, mobil bredbånd- & alarmabonnement. Der kan ofte være mange tusinde kroner at spare om året, og så tager det kun 5-10 minutter at få styr på i samarbejde med en af vores kompetente rådgivere.

Pricebutler.dk sætter altid kunden i fokus, hvorfor vi har valgt at et skifte altid skal ske mellem dig og en af vores rådgivere, for at give et personligt touch på et til tider softwaredomineret marked. Det er vigtigt at du bliver rådgivet korrekt, og at du ikke føler dig presset til at vælge A/B i abonnementsjunglen, hvorfor vores rådgivere også er lønnet ud fra hvor god en feedback du som forbruger vælger at give os som brand, kombineret med hvor mange penge vi kan betale tilbage til danskerne. Det mener vi er den rigtige måde at drive en transparent forretning på, og så skal det gerne benefitte dig som forbruger.

Når du har skiftet eller bestilt et eller flere abonnementer hos en af vores rådgivere, vil Pricebutler.dk belønne dig for at benytte vores service, hvorfor Pricebutler.dk simpelthen betaler dig en andel af de penge tilbage som de store selskaber betaler os, for at få dig som kunde. Dette kalder vi for Cash Back. Pricebutler.dk har igen valgt at du som forbruger skal have mest ud af dit skifte, og det er kun fair hvis du som forbruger får en del af den fortjeneste, der ligger i at du vælger nye abonnementer.

Cash Back bliver udløst så snart du gør brug af vores service og “binder” dig til et skifte hos en ny leverandør (Du kan selvfølgelig godt være kunde der i forvejen, men så skal der et “nyt” abonnement til). Pricebutler.dk har indgået et samarbejde med MobilePay Payout og kan derfor udbetale din Cash Back i samme sekund, som du afgiver ordren på dit nye abonnement. Dette er penge som er dine, og det er din tjente provision for at skifte igennem Pricebutler.dk

Pricebutler.dk vil altid forsøge at give dig den bedste rådgivning for derefter at både have sparet dig for penge, (hvis dette er muligt) og give dig Cash Back oveni hatten. Det er en fair løsning for dig som forbruger. Du kan sagtens benytte servicen flere gange, så længe du ikke er bundet på dine abonnementer. Derudover er det dit ansvar som forbruger at indberette det du har tjent igennem Pricebutler.dk til skat, og Pricebutler.dk kan altså ikke stilles til ansvar for din personlige indberetning.

Pricebutlers mission er at gøre et til tider uklart marked transparent og ærligt.

/Michael Hertz - Adm. Direktør

Ring og få en snak med en rådgiver på: 70 50 51 50