Skift bredbånd - Spar penge og få cashback

Bredbånd koster regelmæssigt penge, og det betyder, at der kan være god gevinst i at skifte til en billigere løsning. Især fordi der samtidig er mange udbydere, som hver især går efter at få flere kunder. Det skaber et konkurrencedygtigt marked, hvor der næsten altid er en bedre pris derude. Hvis du skifter bredbånd via Pricebutler får du endda et cashback oveni de almindelige besparelser. Vi fortæller mere om sagen her!

Overvejer du at skifte dit bredbånd?

Internet er nødvendigt for de fleste af os i dag, og derfor er det svært at slippe uden om internetudbyderne. Bredbånd er ofte den bedste internetløsning, og dermed også den mest populære, hvilket er lig med et stort marked. Mange har dog et bredbåndsabonnement som er dyrere end nødvendigt. Derfor kan det være oplagt at skifte.

Tænk selv over det: Bredbånd er en udgift, som du skal betale for igen og igen. Det er ikke et engangskøb. Det betyder, at et dyrt bredbånd faktisk gør stor økonomisk skade i længden, og at et billigt bredbånd klart bør foretrækkes. I hvert fald med formodning om, at du stadig får den rækkevidde, som du har behov for på internettet.

De fleste tænker end rigtigt over, at det er muligt at skifte til en bedre udbyder. Det virker nemlig ofte besværligt. Men det behøver det ikke at være: Pricebutler kan hjælpe med at gøre det hele overskueligt.

Skift med Pricebutler - Her er de bedste fordele

Hvis du kontakter os og fortæller lidt om dit nuværende abonnement, så kan vi indsamle en række alternative tilbud til dig. Det gør det muligt for dig at skifte til noget bedre - endda med minimalt arbejde.

Pricebutler er nemlig i kontakt med flere selskaber, der tilbyder gode bredbåndspakker, og her kan vi altså hurtigt gennemse markedet for at finde en løsning, der passer godt til dig personligt. Ofte fokuserer vi på en prismæssig forbedring, men nogle gange får du også en bedre helhedsløsning, hvor internetpakken måske inkluderer mere end før. Vores primære fokus er dog at finde en bedre pris. Og det kan vi gøre forholdsvis hurtigt.

Den bedste fordel ved at benytte Pricebutler er at du sparer penge i længden. Forestil dig, at du kan spare 50 kr på dit bredbånd månedligt. Det bliver alligevel til 600 kr om året - et rigtigt fint beløb, som så kan bruges på noget helt andet. Der er ingen garantier for, hvad du helt præcist kan spare. Det afhænger nemlig af, hvad du betaler lige nu, samt hvad vi kan finde af tilbud. Men for de fleste, som henvender sig, er der ofte tale om en væsentlig besparelse. Og det er altid værd at tage med!

En anden fordel er at det hele er nemt for dig: Hos Pricebutler tager vi os nemlig af det hele. Du skal bare fortælle om dit nuværende abonnement - så ser vi, om det kan klares billigere af en anden udbyder. Når vi har indhentet vores forskellige tilbud, bliver de sendt videre til dig. Derefter skal du egentlig bare tage stilling til, om du har lyst til at skifte eller ej.

Du kan både give dine informationer til os via et telefonopkald eller i tekstform via email.

Udover at du potentielt kan spare penge, samt at bredbåndsskiftet bliver simpelt, så har vi også en lidt mere unik fordel. Her er der tale om et cashback system, som betyder, at du får en ekstra udbetaling, når du skifter bredbånd via Pricebutler.

Mere om cashback systemet

Lyder dette cashback system interessant? Så lad os fortælle lidt mere om det!

Når du skifter abonnement via vores service, modtager vi et beløb fra det nye selskab, som du vælger. Det er sådan at vi holder vores forretning kørende. Samme koncept bruges af tonsvis af andre hjemmesider på det danske marked, så det er der såmænd ikke noget nyt over.

Til gengæld giver vi vores brugere lidt igen: Og her kommer det unikke.

Vi beholder ikke hele indtjeningen selv - vi sørger for, at du også får noget ud af det, når du skifter bredbånd igennem Pricebutler. Netop et kontant cashback. Der er ikke tale om noget gigantisk beløb, men det er alligevel værd at tage med. De fleste ser det som en bonus udover den almindelige besparelse på et abonnementskifte. Og det at se det som en bonus giver også enormt god mening.

Normalt giver det et cashback på 150 kr for at skifte bredbånd. Vi dækker også andre typer af abonnementer, og her kan honoraret være både højere eller lavere. Hvis du har lyst til at skifte mere end ét abonnement igennem Pricebutler, så er vi klar til at hjælpe. Mange vælger fx både at skifte bredbånd og mobilabonnement på samme tid. Andre muligheder er TV og alarm. Sidstnævnte giver som regel et særligt godt afkast af sig.

Cashback udbetales igennem MobilePay. Det er nemlig en løsning, der er nem og hurtig. Hvis du har en smartphone, er det super nemt at installere MobilePay derpå. Det er desuden en sikker løsning, som næsten alle de store danske banker bakker op om. Betalinger på MobilePay går igennem lige så snart de sendes. Det betyder, at du får dit cashback forholdsvis hurtigt og ikke skal vente alt for længe på transaktionen.

Hvis du har yderligere spørgsmål til cashback systemet hos Pricebutler, så er du velkommen til at spørge ind til det, når du kontakter os angående dit abonnementskifte.

Klik dig videre rundt og lær mere

Denne artikel er gået i dybden med skifte af bredbånd og med vores cashback. Men som bekendt tilbyder vi også andre ydelser - hvilket især dækker over skifte af andre abonnementtyper. Hvis du også har lyst til at blive lidt klogere på disse, så er du velkommen til at klikke dig lidt rundt på siden. Vi har masser af god information, hvor du kan læse mere om sagen.

Vi har en FAQ, der besvarer de mest generelle spørgsmål om vores service. Også har vi naturligvis vores blog, som er et område, hvor vi giver plads til at fortælle mere om de specifikke fordele ved at skifte abonnement: Og samtidig deler vi lidt erfaringer om vores service.

Måske er du allerede nu klar til at kontakte os angående et bredbåndsskifte. I så fald kan du gå direkte ind på forsiden og klikke på knappen for bredbånd. Kontaktoplysninger, træffetider og firmainfo finder du i bunden af siden. Vi glæder os til at høre fra dig!