Skift mobilabonnement nemt og simpelt - og tjen penge på det!

Et mobilabonnement er noget, som vi alle har brug for i dag. Derfor er det også noget, som teleselskaberne lukrerer på. Dem er der mange af, og de ønsker alle at få flere kunder. Det betyder konkurrence om priserne, og her er det ofte muligt at finde en bedre deal, end den du allerede har. Det giver potentiale for besparelser, så det er altid værd at overveje. Pricebutler gør det hele nemt - vi hjælper dig med at skifte mobilabonnement, endda med ekstra bonus oveni!

Derfor bør du overveje at skifte mobilabonnement

Mange danskere står med dyrere mobilabonnementer, end hvad de egentlig behøver. Ofte fordi markedet virker lidt uoverskueligt, men også fordi vi simpelthen ikke altid tænker nærmere over vores sekundære udgifter.

Et mobilabonnement er jo egentlig en fast udgift, så det løber hurtigt op i længden. Selv en lille månedlig besparelse kan pludselig blive til en del, og hvorfor betale mere end hvad der egentlig er nødvendigt?

Ved at skifte mobilabonnement kan du spare penge her og nu - og samtidig i fremtiden. Det er super godt for den personlige økonomi, da der bliver frigjort ressourcer til helt andre ting. Nogle gange følger der også flere fordele med i et nyt abonnement. Det kunne fx være en pakke med mere data: Noget som er ret populært for tiden. Internet på mobilen - endda i rigelige mængder - er nok blevet lige så vigtigt som de klassiske funktioner med opkald og SMS.

Sagen er desuden den, at mange binder sig til forældede abonnementer, når de køber ny mobil. Mange teleudbydere tilbyder nemlig nye mobiltelefoner til meget få penge - hvis ellers man også tager abonnementet med. Det er ofte en fin løsning i begyndelsen, men efter et stykke tid er mobilen betalt fri, også står man med et abonnement, der er dyrere end nødvendigt, og som samtidig har en pakke med lidt forældede karakteristikker. Her giver det god mening at skifte. Det kan måske virke lidt uoverskueligt og svært, men i virkeligheden kan det klares ganske nemt.

Så nemt er det

Okay, det kan faktisk både være nemt og svært at skifte abonnement. Det afhænger lidt af metoden.

Hvis du på egen hånd skal sammenligne de forskellige teleudbydere og samtidig kontakte et par stykker af dem, så kan det godt tage lidt tid. Og det kan godt være lidt irriterende. Men heldigvis er det ikke den eneste løsning.

Du kan nemlig benytte dig af Pricebutler. Vi klarer alt det hårde arbejde. Du skal egentlig bare fortælle os om dit nuværende abonnement, også indhenter vi priser hos nogle af vores samarbejdspartnere og sender den bedste deal videre til dig. På den måde slipper du for alle bekymringerne og får stadig den perfekte løsning. Og når først du har skiftet dit abonnement, så er det hele allerede overstået. Det går faktisk ret hurtigt, og hos Pricebutler er vi parate til at hjælpe dig med dit skifte.

Det er altså utroligt nemt at skifte mobilabonnement, hvis du benytter en service, der hjælper dig på vej med det. Til gengæld er det forvirrende at klare det hele på egen hånd. Så hvorfor ikke vælge en god service til at tage sig af opgaven?

Skift med Pricebutler og få cashback

Vi var tidligere inde på de generelle fordele ved at skifte mobilabonnement. Her er der tale om regelmæssige besparelser og muligheden for at finde en mobilpakke, der passer dig lidt bedre. Hvis du vælger at skifte igennem Pricebutler, så er der den yderligere fordel, at hele processen bliver nemmere for dig.

Men der er faktisk også noget mere. Noget lidt unikt, som ikke ses hos andre services. Vi tilbyder nemlig cashback, en kontant betaling til dig når du skifter abonnement, og det vil vi gå i dybden med nu.

Cashback betyder, at du får et kontantbeløb udbetalt for at ændre dit mobilabonnement fra en udbyder til en anden. Det udbetales af Pricebutler, da vi modtager et beløb som følge af vores aftaler med teleudbyderne. Når vi skaffer dem en ny kunde giver de en betaling. Denne betaling deler vi med vores nye kunde - det vil sige dig, hvis du benytter dig af Pricebutler.

Det giver altså lidt ekstra økonomisk gevinst udover de almindelige besparelser. Vores cashback udbetales igennem MobilePay, hvilket betyder at du modtager pengene super hurtigt. MobilePay er nemlig en instant betalingsløsning, og det er samtidig 100% sikkert at bruge. De fleste store danske pengeinstitutter anbefaler MobilePay, så der er ingen problemer med at tilknytte din bankkonto hertil, hvis det er første gang du benytter dig af MobilePay.

Det almindelige cashback beløb er 100 kr for at skifte mobilabonnement. Potentielt kan det variere, men som udgangspunkt er det en udbetaling i cirka det leje, som du kan forvente dig.

Tag også et kig på dine andre abonnementer

Du har med garanti også andre abonnementer end bare dit mobilabonnement: Derfor kan vi også sagtens hjælpe dig med at skifte flere af disse. På den måde kan du også få et højere cashback beløb - samt flere besparelser i det lange løb.

Udover skifte af mobilabonnement tilbyder vi også at se nærmere på abonnementer inden for følgende områder: Tv, bredbånd, strøm og alarm. Der er meget få begrænsninger, og vi er gode til at indhente de bedste priser, så der næsten altid er penge at spare. Du vælger helt selv, hvilke abonnementer vi skal se nærmere på. Nogle er fint tilfredse med bare at få en billigere mobilregning, mens andre ser snittet og skifter alle de steder, hvor der kan spares.

I vores blogsektion kan du læse mere om de forskellige ydelser hos Pricebutler - og ikke mindst fordelene heraf. Hvis du har spørgsmål kan du altid tjekke vores FAQ, hvor du finder svar på de mest almindelige henvendelser. Ellers er du også velkommen til at skabe direkte kontakt, såfremt du har mere unikke spørgsmål.

Pricebutler er klar til at assistere

Et billigere mobilabonnement med en ekstra kontant betaling lyder ikke helt dårligt, vel?

Vi er klar til at hjælpe, når du har brug for det. Se vores træffetider i bunden af siden og kontakt os, når du er klar til at få skiftet dit abonnement. Vi gør det hele nemt og simpelt. Du kan både ringe og fortælle nærmere om din nuværende abonnementsituation via telefonen - men du er også velkommen til at skrive en mail. I alle tilfælde er Pricebutler klar til at assistere!