Cash Back - Skift abonnement og tjen penge

Cash back ses indimellem hos visse internettjenester. Ofte i form af køb og medlemskaber, hvor du får et mindre beløb tilbage efter et stykke tid. Cash back optræder dog også i andre sammenhæng - fx i helt ny portal, hvor du potentielt kan modtage penge for at udskifte et eller flere af dine abonnementer.

Dermed kan der altså være et fint finansielt udbytte ved at genoverveje nogle af dine regelmæssige udgifter. Vi guider dig igennem cash back via abonnementer her!

Cash Back - sådan fungerer det

Hvis du ikke er så bekendt med konceptet, så får du en kort redegørelse her: Cash back betyder at du får et kontant beløb tilbage, når du benytter dig af en bestemt ydelse.

Det er ikke alle virksomheder og forretninger, der tilbyder cash back - faktisk er det ikke specielt udbredt. I Danmark er det stadig et forholdsvis unikt koncept, som ikke ses alt for mange steder. Det betyder også, at det handler om at slå til, når der er mulighed for cash back. Det er trods alt penge lige ned i lommen.

Vi kan passende tage eksempel i Pricebutlers cash back, der tager udgangspunkt i abonnementer. Via Pricebutler kan du skifte dine abonnementer, når du finder det relevant. Her bliver det altså muligt at få et mere passende abonnement, og derudover en kontant cash back betaling ved at benytte denne service.

Det skyldes, at Pricebutler modtager et beløb, når du som kunde vælger et nyt abonnement igennem siden. I stedet for at beholde hele beløbet selv, så udbetaler Pricebutler simpelthen en del af honoraret til forbrugeren. Det er i bund og grund det cash back, som du modtager. Beløbet kan variere ud fra forskellige faktorer. Der kigges blandt andet på abonnementets omfang, samt hvad den specifikke leverandør betaler for skiftet. Men som udgangspunkt kan du få et nemt cash back ved at benytte dig af Pricebutler. Her skiller denne portal sig altså ud fra mange af konkurrenterne.

Tjen og spar penge

Ikke alene tjener du penge via cash back ved at skifte abonnement: Der er også en del at spare.

Mange danskere er nemlig utilfredse med deres abonnementer, og det kan der faktisk være flere grunde til. Måske er man ikke tilfreds med den specifikke service, eller også er der bare behov for en opgradering. Den mest hyppige grund til et abonnementskifte er dog prisen. Flere abonnementer er dyre, især fordi det er et beløb, der skal betales igen og igen, og det giver ofte anledning til at skifte.

Potentielt kan der være mange penge at spare ved at skifte abonnement. Hurtigt eksempel: Hvis du har et internetabonnement til 400 kr pr. måned, som du får udskiftet med et nyt abonnement til 300 kr pr. måned. Det giver en besparelse på 100 kr, hvilket måske ikke lyder af det helt vilde, men hvis vi forholder os til det over et helt år, så bliver det til 1.200 kr. Det er pludselig en del penge, og her er der blot tale om et enkelt abonnement. Vi har før set kunder, der har udskiftet adskillige abonnementer på samme tid, også bliver det for alvor interessant.

Fra et økonomisk perspektiv er der i hvert fald god grund til at få set nærmere på sagen. Nogle gange kan man spare en lille smule, og andre gange kan man spare ret meget. Pointen er, at det hele er værd at tage med!

Dermed er det ikke bare et cash back du tjener på: Du kan også spare penge ved selve abonnementskiftet. Og som du sikkert ved, så er penge sparet ofte lig med penge tjent. Det giver ressourcer til rådighed til andre formål. Et fint boost til privatøkonomien, som du selv kan bruge til det, du ønsker.

Mere overskuelighed

Som udgangspunkt kan det være ret forvirrende at være forbruger. Der er nemlig mange muligheder på markedet, uanset om det drejer sig om almindelige køb, lån, faste abonnementer, eller noget helt fjerde.

Ofte er ting skrevet med småt, og ofte overser man simpelthen bare de bedste muligheder - måske fordi et køb nogle gange skal gå hurtigt.

Alt dette besvær kan du undgå ved at benytte en service som Pricebutler. Her fortæller du bare om dine behov og dine eksisterende abonnementer. Det fører så til en hurtig telefonsamtale, hvorefter du får sendt et par tilbud din vej.

Med andre ord: En utrolig nem proces, hvor forbrugeren er i fokus. Det bliver pludselig nemt at finde en god service.

Desuden er der fokus på at skabe et smooth skifte fra en udbyder til en anden. Målet er ikke bare at give mere overskuelighed - det er også at fjerne alt besværet.

Hvilke abonnementer og betalinger kan ændres?

Det er værd at bemærke, at dine eksisterende abonnementer og betalinger ikke kan prisændres gennem Pricebutler. Til gengæld får du et par nye muligheder, som ofte vil være bedre. Dermed er der altså tale om en mulighed for at skifte til noget bedre. Her er nogle typiske områder, hvor man kan få angivet nogle alternative muligheder:

  • Mobilabonnement
  • Bredbånd og internet
  • TV-pakker
  • Strøm/el
  • A-kasse
  • Fagforening
  • Realkreditlån
  • Og meget mere

Generelt nogle områder som de fleste danskere benytter. Forestil dig at spare penge + modtage cash back på flere af ovenstående på samme tid. Det kan hurtigt blive til en del.

Og det understreger præcis, hvorfor det er en så god idé at få set nærmere på dine abonnementer: Der er rigtigt mange muligheder for at spare, hvilket man bestemt bør benytte sig af. Alt andet vil næsten være dumt.

Du kan altid henvende dig hos Pricebutler for at få et overblik over, hvad der er muligt. Både hvis der er tale om et enkelt abonnement, men også hvis du ønsker flere udskiftninger.

Forhør dig hos Pricebutler

Det er netop Pricebutler, der gør alt dette muligt. Her kan du få cash back på dine abonnementer - og som nævnt er der også gode muligheder for at spare penge på dine faste betalinger.

Du modtager det kontante cash back lige så snart du har lavet dit skifte via Pricebutler (og afskrevet fortrydelsesretten). Herefter får du et honorar, der er 100% dit. For mere information kan du læse Pricebutlers FAQ eller eventuelt spørge ind til dit cash back, når du sender abonnementinformationerne af sted.