FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Pricebutler?

Pricebutler er en portal hvor du som forbruger er sat i fokus. Du kan ved hjælp af kyndig rådgivning spare op til tusindevis af kroner på at skifte dine hustandsabonnementer til bedre eller billigere løsninger. Pricebutler vil altid have din “hat” på når du skal finde de abonnementer der passer bedst til dig.

Hvorfor Pricebutler?

Udover at hjælpe dig med at finde de abonnementer der gør det bedre eller billigere for dig, så giver Pricebutler dig en del af de penge som vi får ind, for at skifte dine abonnementer. Vi honorerer simpelthen dem der benytter portalen med kontant betaling.

Kontant “Cash back”?

Pricebutler.dk modtager penge fra de leverandører som du skifter til. De betaler os, for at du skifter til dem. Hvorfor vi syntes at du skal honoreres for at skifte til deres selskab. Pricebutler.dk mener ikke at du som forbruger, skal snydes for en del af det honorar, som pricebutler modtager for at lave et aktivt skifte i dit navn.

Binder jeg mig til noget?

Nej. Vi rådgiver dig igennem abonnementsjunglen på dine husstandsabonnementer, og har endda priser som ikke kan fåes andre steder. Så snart du har benyttet dig af vores service, laver skiftet, og afskriver din fortrydelsesret på skiftet, så er det specifikke kontante cash back 100% dit. Vi forudbetaler din “cash back” mod at du frasiger dig fortrydelsesretten på dit skifte af abonnement(er). Hvis du fortryder dit køb, eller hvis leverandøren annullere dit skifte/ordre, så forbeholder vi os retten til at du betaler dit “cash back” tilbage.

Hvornår udbetaler Pricebutler det kontante “Cash Back”?

Som udgangspunkt udbetaler vi dit cash back med det samme. Vi arbejder på at få forskellige udbetalingsmetoder og på at gøre det “instant”. På nuværende tidspunkt vil pengene være på din konto indenfor 48 timer. Dette er en forudbetaling da du som forbruger altid har 14 dages fortrydelsesret på dine nye abonnementer. Hvis du fortryder eller dit (dine) nye abonnementer bliver annulleret, så vil vi kræve den pågældende “cash back” tilbage.

Hvis jeg fortryder mit skifte, hvad sker der så med min forudbetaling

Hvis du fortryder dit skifte, så skynd dig at ringe på 70 50 51 50 til vores kundeservice så vi kan stoppe skiftet eller din “cash back” forudbetaling. Vi stræber altid efter at du som kunde er glad og tilfreds, og vi vil altid gøre vores bedste for du som forbruger føler dig tryg og i gode hænder hos vores rådgivere.