Persondatapolitik og
cookies for pricebutler.dk

Her kan du læse pricebutler.dk’s politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du benytter vores hjemmeside og anvender hjemmesidens eventuelle tjenester.

Pricebutler.dk indsamler personoplysninger når du besøger vores hjemmeside. Både i form af oplysninger, du selv giver samtykke til at udlevere, samt almindeligt tilgængelige oplysninger, bl.a. ved brug af cookies.

De personoplysninger, som pricebutler.dk indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din adresse og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om, hvordan du benytter pricebutler.dk.

Dine personoplysninger bliver videregivet til enheder og selskaber, der er associeret med pricebutler.dk, bl.a. Concept Agency IVS. Dine personoplysninger vil ikke uden indhentelse af dit samtykke, blive gjort til genstand for anden ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i lov. Pricebutler.dk hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du udtrykkeligt har anmodet herom og accepteret dette.

Pricebutler.dk vil i særlige tilfælde videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder eller andre i det omfang dette følger af gældende lovgivning.

Pricebutler.dk bruger eksterne databehandlere, herunder udbydere af eksempelvis software, hosting, sociale og professionelle medier, backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil i så fald blive overladt til tredjeparter, der behandler dine personoplysninger på pricebutler.dk’s vegne og med de metoder, som lever op til gældende persondataret.

Alle pricebutler´s databehandlere behandler dine personoplysninger fortroligt, og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med gældende persondataret.

Dine personoplysninger bliver kun opbevaret af pricebutler.dk så længe, det er nødvendigt til opfyldelse af det eller de formål, de er indhentet til. Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, pricebutler.dk behandler om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. For at udøve disse rettigheder skal du kontakte pricebutler.dk via emailadressen på kontakt siden.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger eller noget, som ville være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger, der findes som sikkerhedskopier).

Hvis vi kan give adgang til og rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, undtagen hvis det kræver en uhensigtsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores systemer på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig destruktion. Når du sletter oplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi derfor ikke kan slette tilhørende kopier fra vores arkiv servere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Du har til enhver tid retten til at klage til Datatilsynet Klagevejledning ved datatilsynet

Cookies

Vi anvender cookies på pricebutler.dk:

Teknisk funktionalitet, herunder evt. login. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for vores samarbejdspartnere.

På pricebutler.dk anvender vi fortiden følgende cookies:

Google Analytics (trafikmåling) Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.